Pasi mori pasaportën shqiptare, këngëtarja Dua Lipa është pyetur nëse tashmë do të marrë dhe një burrë shqiptar.

Në një konferencë për shtyp pak para se të filloj festivali në sheshin “Skëndërbej”, pyetjes në lidhje më një djalë nga vendi ynë e kaloi me buzëqeshje duke thënë se “nuk e di”.

“Oh motër, këtë se di”,-tha Dua.