Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Rezarta Krasniqi tha se Shqipëria dhe Kosova kanë nevojë për nëra tjetrën. Në një intervistë për Report TV, ajo shprehur dëshirën që seanca të tilla të përbashkëta mes dy kuvendeve të mbaheshin çdo vit.

“Sot jemi këtu të tregojmë se Kosova dhe Shqipëria kanë nevojë për ndihmën e njëra-tjetrës. Unë uroj që ky kuvend të mbahet edhe në vite të tjera”-tha Krasniqi.

E pyetur mbi procesin e integrimit, ajo tha se Kosova po punonte shumë në këtë aspekt pavarësisht se procesi i liberalizimit të vizave ishte shtyrë deri në janar të 2024-tës.

“Ne jemi duke punuar shumë në këto procese por siç e dini procesi i liberalizimit të vizave është shtyrë deri në janar të vitit 2024. Gëzuar 110 vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Uroj që kuvende të tilla të mbahen çdo vit”-përfundoi deputetja.