Të sunduar nga dielli, Luanët njihen për qëndrueshmërinë dhe besnikërinë e tyre. Por kur bëhet fjalë për komunikimin, njerëzit e lindur nën këtë shenjë nuk janë shprehës dhe mund të tregojnë vetëm shenja.

Ja disa shenja që tregojnë se partneri juaj Luan është shumë i dashuruar me ju.

Ai bëhet tepër mbrojtës

Të lindurit e Luanit janë të shkujdesur, por kur janë të dashuruar, bëhen shpirtra shumë të kujdesshëm që mbi-analizojnë gjërat ose çdo situatë që i ndodh partnerit të tyre, në mënyrë që ata të sjellin zgjidhjet më të mira pikërisht përpara jush.

Ai nxehet

Një sulm xhelozie që vjen nga një burrë Luan tregon se ai ka rënë në dashuri me ju. Ai mund të fillojë të bëhet posesiv sa herë që jeni pranë një djali tjetër ose flisni për ndonjë mashkull tjetër në prani të tij.

Ai e shfaq dashurinë e tij publikisht

Një burrë Luan kur është i dashuruar nuk do të hezitojë kurrë të tregojë dashurinë e tij para njerëzve. Ai do të të mbajë për dore, do të të përqafojë, do të të puthë dhe nuk do të ndikohet kurrë nga mendimet e të tjerëve.

Ai do të bëhet shumë i sinqertë

Një burrë Luani kur është i dashuruar do të bëhet i drejtpërdrejtë. Pavarësisht se sa e vështirë është e vërteta, ata gjithmonë do të flasin dhe do të qëndrojnë me sjelljet e duhura dhe madje do t’ju frymëzojnë të bëni të njëjtën gjë.