Si shenja e parë e zjarrtë e horoskopit e cila lëviz përpara, Dashi jeton jetën pa u penduar.

Në dashuri, ata bien shpejt dhe fort dhe nuk kanë frikë të ndjekin këdo që u bie në sy. Kur një marrëdhënie mbaron, ata nuk e kanë problem të vazhdojnë përpara.

Kur kjo zakonisht ndodh, ka tre shenja të zodiakut që Dashi do të pendohet që do të ndahet me ta. “Dashi jeton shumë në këtë moment, që do të thotë se ata zakonisht nuk bëjnë shumë pas ishave”, thotë astrologia Clarisse Monahan për Bustle. “Megjithatë, ka disa përjashtime”. Për shembull, nëse Dashi e kupton se kishin gabuar, ata do të pendohen për sjelljen e tyre në marrëdhënie. “Dashi, duke qenë rrezik-marrësi i zodiakut, nuk ka frikë të ngrihet në një sfidë dhe të ndreqë një të gabuar”, thotë Monahan.

Më poshtë ua sjellim tre shenjat për të cilat Dashi ka të ngjarë të bëhet pishman:

Luani (23 korrik – 22 gusht)

Dashi gjithmonë do të mendojë për shenjën tjetër të zjarrit, Luanin, si shenja përfundimtare që u largua. “Dashi është tërhequr intensivisht nga pavarësia e zjarrtë e Luanit dhe Luani është një nga shenjat e rralla që mund ta mbajë Dashin të ngazëllyer dhe në majë të gishtërinjve të tyre për distancën e gjatë”, thotë Young. Kur këta të dy janë së bashku, është një ndeshje e bërë në parajsë. Dashi pëlqen të ndjekë, ndërsa Luani pëlqen të jetë i dëshiruar. Ata kanë pikëpamje të ngjashme për jetën dhe bëjnë një çift argëtues, ambicioz dhe pasionant.

Ndërsa zjarri dhe intensiteti midis këtyre të dyve e mban marrëdhënien e tyre të nxehtë, është gjithashtu ajo që i shkëput ato. “Kur flakët digjen shumë intensivisht, Dashi është i prirur të ndiejë nevojën për t’u çliruar në mënyrë impulsive, për të cilën do të pendohen pashmangshëm pasi të shohin Luanin e tyre elastik, të sigurt dhe krenar, të kalojë situatën lehtësisht”, thotë Young.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Dashi do të tërhiqet menjëherë nga hiri, hijeshia dhe natyra e lirë e Peshores. Me këta të dy, është rasti klasik i tërheqjes së kundërtave. “Në astrologji, Peshorja është polari i kundërt i Dashit, duke krijuar një magnetizëm intensiv dhe të pashpjegueshëm”, thotë Young. “Ata tërhiqen nga ndryshimet e njëri-tjetrit dhe mund të mësojnë dhe të rriten nga njëri-tjetri, ndërsa gjithashtu ekuilibrojnë njëri-tjetrin”. Peshorja e drejtuar nga Venera është e përsosur për Dashin e drejtuar nga Marsi, i cili do të jetë shumë mbrojtës ndaj natyrës së butë të Peshores.

Megjithëse këto dy janë shenja të kundërta, të dy kanë një nevojë të ngjashme për liri dhe ndryshim të mirëpritur. Sipas Young, problemet lindin kur Dashi fillon të nënvlerësojë natyrën dinamike të Peshores. “Peshorja do të vërejë mosinteresimin e Dashit, do të mërzitet dhe shpejt dhe me lehtësi do të lëvizë përpara pa u ballafaquar”, thotë ajo. Meqenëse Peshorja është gjysma tjetër e Dashit, do të jetë e vështirë për Dashin të gjejë një dinamikë të ngjashme me këdo tjetër.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Kur këto dy shenja tepër ambicioze bashkohen, ata bëjnë çiftin përfundimtar të pushtetit. Sipas Young, “Natyrat e tyre të ngjashme i tërheqin së bashku si magnet. Dashi është i etur për të arritur në majë dhe të palëkundur, dhe Bricjapi këmbëngulës ka vizionin, qëndrueshmërinë dhe përvojën e nevojshme për t’i arritur atje”.

Problemi më i madh mes tyre është të kuptohet se kush është shefi në marrëdhënie. Si Dashi ashtu edhe Bricjapi nuk e kanë shumë qejf t’i nënshtrohen një personi tjetër. Përveç kësaj, Bricjapi ka të bëjë me strukturën dhe traditën, ndërsa Dashi është një “prishës nga natyra”. Ndërsa marrëdhënia e tyre mund të jetë emocionuese në fillim, ajo mund të jetë jashtëzakonisht zhgënjyese deri në fund. Në fund, Dashi do ta gjejë veten duke menduar për jetën që mund të kishin pasur me Bricjapin.