Kryeministri Edi Rama ka mbërritur në Izrael. Këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ku është mirëpritur në aeroport nga përfaqësues të vendit.

“Për vizitën zyrtare në Izrael me ftesë të kryeministrit, Yair Laipid”, shkruan Rama.

Vizita do të ketë në fokus sigurinë dhe sulmet kibernetike të Iranit ndaj Shqipërisë.

Axhenda e kryeminstrit parashikon takim me presidentin Isaac Herzog, kryeministrin Yair Lapid, liderin e opozitës Benjamin Netanyahu dhe kryetarin e Kuvendit Mickey Levi