I shumëkërkuari i SPAK dhe i zhdukur prej tre muajsh pa asnjë gjurmë, është gjallë dhe jeton në Angli. Kështu është shprehur parashikuesja e fatit Irini Kakacaj, teksa është pyetur për fatin e biznesmenit Ervis Martinaj.

Në emisionin “Shqipëria Live”, parashikuesja e fatit ka thënë se shteti e ka ndihmuar vetë 40 vjeçarin të largohet nga Shqipëria dhe ai nuk ka vdekur. “Unë jam një parashikuese dhe kam mundësi që të rrezikohem nëse e bëj këtë gjë. Zotëria do ta dëgjojë gjithë Shqipëria, është gjallë dhe është në Angli. Bast sa të doni.

Por me këtë ka lidhje shteti, njerëzit që kanë ndihmuar në largimin e personit, i vdekur nuk është. Ai është ndihmuar të largohet nga duart e mëdha”, ka thënë Irini Kakacaj.