Fotografia e vezës së pulës vazhdon të mbetet fotografia më e pëlqyer në Instagram. Më 2019 ajo ishte në garë me fotografinë e Kylie Jennerit, por e tejkaloi dhe që nga ai vit mbahet si më e pëlqyera. Sot kjo fotografi ka mbi 55 milionë pëlqime.

Në po të njëjtën faqe në Instagram, veza ka 55,569,322 pëlqime. Libri i Rekordeve Guinness e ka vlerësuar në një postim fotografinë me mbishkrimin se “një vezë u bë postimi më i pëlqyer në Instagram më 2019. Ende mban rekordin edhe kësaj dite me mbi 55 milionë pëlqime”.