Shumica e njerëzve përjetojnë një marrëdhënie toksike, romantike në jetën e tyre. Megjithatë, kjo marrëdhënie mjafton që edhe një person që përpiqet të mbetet optimist dhe i hapur ndaj të tjerëve, të jetë shumë i kujdesshëm për tjetrin.

Ka shumë faktorë që mund të kontribuojnë që një person të jetë toksik në një marrëdhënie. Shenja e tij është një prej tyre.

Cilat çifte zodiakale janë më toksike?

Dashi – Demi

Ata mund të bëhen miqtë më të mirë, por si çift nuk shkojnë aq mirë. Nga njëra anë kemi Dashin që dëshiron të provojë gjëra të reja, është i pasionuar dhe është vazhdimisht në lëvizje dhe nga ana tjetër Demi që e do stabilitetin, rutinën e tij dhe kohën e mirë. Për më tepër, asnjëri prej tyre nuk toleron sugjerime dhe nuk synon të tërhiqet nga mosmarrëveshjet. Këta të dy së ​​bashku bëjnë një çift që japin këshilla, por nuk i durojnë dot.

Binjakët – Virgjëresha

Fillimi i lidhjes së tyre do të jetë i mrekullueshëm. Kur kjo fazë kalon, megjithatë, atëherë situata bëhet e vështirë. Binjakët janë ëndërrimtarë, të pavendosur dhe aventurierë. Virgjëresha, nga ana tjetër, e do prakticitetin dhe orarin. Sjellja e paparashikueshme e Binjakëve do ta lodhë shumë Virgjëreshën. Të parët kërkojnë përsosmërinë dhe të dytët e pranojnë jetën ashtu siç u vjen. Marrëdhënia mes tyre vështirë se do të zgjasë, sado të mundohen.

Akrepi – Peshqit

Po të dyja janë shenja uji, por kjo nuk mjafton. Sentimentaliteti (dhe xhelozia) e tyre mund të arrijë pika varësie. Peshqit e fshehtë dhe ëndërrimtarë janë në kontrast me Akrepin, i cili shpesh kërkon vëmendjen e plotë të personit tjetër. Të dy janë në kërkim të një partneri për t’u dashuruar marrëzisht, por luftojnë të pranojnë se sa të ndryshëm janë. Sjellja shtytëse e Akrepëve i “mbyt” Peshqit, por ata do ta durojnë për të mirën e marrëdhënies. Akrepi i zgjuar do ta kuptojë këtë dhe do të fillojnë debatet. Asnjëri prej tyre nuk mund t’i përballojë, kështu që marrëdhënia do të përfundojë (dhe kjo do të jetë për të mirën e tyre).