Paige Spiranac, e etiketuar si Kurnikova e golfit ishte e ftuar në “Dubai Desert Classic”.Ajo konsiderohet si lojtarja më se ksi në historinë e këtij sporti.Bukuroshja amerikane ka rrëfyer se ish-i dashuri i saj i ka vjedhur disa foto in time, të cilat i ka ndarë me miqtë e tij. “Njerëzit gjithmonë ju paralajmërojnë që të mos bëni foto të tilla. Kjo tingëllon si një ide argëtuese dhe se ksi, por a ia vlen të rrezikoni? Shumë prej nesh e kanë bërë atë dhe në fund janë penalizuar”, tha Paige Spiranac.