Milaim Zeka ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ku përballë moderatores Ester Bylyku. Ish-deputeti, iu nënshtrua dhe një kuizi që moderatorja Ester Bylyku kishte përgatitur për të.

Ajo i ka treguar disa personazhe shumë të njohur të skenës shqiptare, përpara ndërhyrjeve. Ndër to ishte dhe aktorja tropojane Arjola Demiri. Milaim Zeka tha: “Shoqe e kam Arjolën por nuk e njoha, përpara operacioneve. Ka ndryshuar shumë.”