Nëntori do të jetë një muaj i mrekullueshëm për tre shenja të zodiakut: për Binjakët, Shigjetarin dhe Ujorin.

Nëntori do të jetë një muaj i mirë për të gjitha shenjat e zodiakut në fakt, por gjërat do shkojnë më së miri sidomos për Binjakët, Shigjetarin dhe Ujorin.

Binjakët

Gjysma e parë e këtij muaji mund të jetë e qetë, por në gjysmën e dytë do të filloni të shkëlqeni vërtet. Sa më shumë t’i afroheni sezonit të Shigjetarit, aq më mirë do të jeni. Sezoni i Akrepit do t’ju kthejë përsëri në punë, kështu që nëse keni pritur për një punë të caktuar, kjo do të ndodhë përpara datës 14 nëntor. Do të jetë një vend i mirë për ju dhe keni nevojë për këtë lloj pune. Dashuria nuk është diçka që është në mendjen tuaj tani. Sidoqoftë, mund të filloni të festoni rreth datës 19, kur Eklipsi Hënor tek Demi ju tregon potencialin tuaj, tek i cili mund të keni dyshuar deri më sot.

Shigjetari

Jeni një nga ata njerëz që ndihen sikur kanë muajin në të cilin kanë lindur dhe nëse keni lindur në nëntor, atëherë akoma më mirë. Nuk e lini veten të ndiheni keq as për një minutë. Në datën 19, keni një Hënë të Plotë, e cila gjithashtu ndodh të jetë një Eklips Hënor – përfaqësues i fatit dhe shpresës. Nëntori nuk ju zhgënjen. Ju jeni ‘kopshtari’ kryesor këto ditë dhe ajo që mbillni do të çelë me sukses. Ju gjithashtu do të jeni ai që njerëzit do t’i drejtohen për stabilitet dhe mendim të mirë. Kur bota rreth jush dridhet, ju jeni shkëmbi që ofron terren të qëndrueshëm. Të të kenë ty si mik, është vërtet bekim.

Ujori

Jeni ende duke hipur në valën e kënaqësisë falë Jupiterit në Ujor, i cili vepron si një ndihmës për gjendjen tuaj mendore. Ky është muaji ku nuk ju shqetësojnë gjërat e vogla. Mërkuri në Shigjetar do të jetë miku juaj këtë muaj. Do t’ju prezantohen kufizimet tuaja dhe do të pranoni atë që mundeni dhe çfarë nuk mund të bëni. Kjo do t’ju ndihmojë shumë kur vendosni qëllime. Suksesi juaj më i madh do të ndodhë pikërisht në fillim të muajit.