WhatsApp duket se po përballet me një defekt pasi një numër përdoruesish po raportojnë probleme me dërgimin dhe marrjen e teksteve në aplikacion.

Downdetector, një faqe interneti që gjurmon ndërprerjet në internet në të gjithë globin, ka treguar një rritje të mprehtë në numrin e përdoruesve që raportojnë ndërprerjen e WhatsApp.

Downdetector po raporton një rritje të madhe me mbi 6000 raporte në internet. Përdoruesit po ankohen se mesazhet e tyre nuk po dërgohen. Edhe kur dërgohen mesazhet, aplikacioni nuk arrin të nënvizojë statusin e dorëzimit.