Peshorja

Peshorja thjesht dëshiron që të gjithë të jenë të lumtur. Në sipërfaqe, është një cilësi e shkëlqyer për të pasur. Megjithatë, ajo ka të metat e saj. “Ata vendosin mbi supet e tyre presionin e lumturisë së të gjithëve”, thotë Bristol. “Kjo shenjë do të përkulet në çdo mënyrë për t’i bërë të gjithë (përveç vetes) të trullosur nga gëzimi.” Ata rrezikojnë të anashkalojnë nevojat e tyre, gjë që i streson më shumë kur nuk plotësohen.

Gaforrja

Gaforret janë shumë emocionale. Ata me të vërtetë ndiejnë atë që ti ndjen. Për shkak se gaforrja nuk është në gjendje t’i kontrollojë të gjitha emocionet, ata shpesh ndihen jashtë kontrollit dhe stresohen për paaftësinë për të mbajtur strukturën ose stabilitetin.

Virgjëresha

Me një mendje si një listë kontrolli e vazhdueshme, ankthi i kësaj shenje vjen kryesisht nga vetë ata. “Kur ke kaq shumë për të bërë gjatë gjithë kohës, ndihesh sikur nuk ke mbaruar kurrë”, thotë astrologu Bristol. “Dhe pastaj ndihesh si i dështuar sepse nuk mbaron kurrë”. Ky presion për të prodhuar vazhdimisht i lodh ata dhe në fund të fundit, ata e maksimizojnë veten.

Binjakët

Binjakët, edhe pse jo shumë të ndryshëm me Virgjëreshën, janë më të këqijtë nga të gjithë. “Kjo shenjë është në lëvizje, gjatë gjithë kohës,” thotë Bristol. “Ata kanë një milion mendime në minutë.” Për shkak se mendja e tyre lëviz me shpejtësi të lartë, ata lehtë mund ta gjejnë veten të mbingarkuar nga gjithçka në listën e tyre të detyrave. Nga shenjat në këtë listë, kjo, në veçanti, do të përfitojë nga një frymëmarrje e thellë (ose dy).