1. PESHORJA

Peshoret e marrin miqësinë shumë seriozisht dhe do të bëjnë gjithçka që duhet për të ruajtur një miqësi. Peshoret janë njerëzit që mbajnë kontakte dhe ju kontaktojnë kur jeni duke kaluar diçka. Ata janë atje nëse ju ndiheni keq ose doni të dilni për qejf.

Peshoret janë sa të dhembshur aq edhe argëtues. Në disa raste, Peshoret i vlerësojnë miqtë e tyre pothuajse po aq, nëse jo më shumë se familjet e tyre. Ata kanë shumë miq sepse kujdesen për miqësitë e tyre – nuk ka rëndësi nëse kanë një apo dy miqësi vërtet të ngushta apo 20, ata vërtet kujdesen për miqtë e tyre.

Njerëzit tërhiqen nga Peshoret për shkak të personalitetit të tyre të mrekullueshëm dhe sa mirë Peshoret i bëjnë ata të ndihen për veten e tyre.

2. BINJAKËT

Të gjithë kanë nevojë për të paktën një mik binjak, kjo është arsyeja pse Binjakët kanë kaq shumë miq – kërkesa për miqësinë e tyre është e madhe. Binjakët e bëjnë gjithçka argëtuese dhe kur flasin me ju, ata janë vërtet të interesuar për atë që keni për të thënë dhe nuk presin vetëm që ju të përfundoni në mënyrë që të fillojnë të flasin.

Binjakët janë shumë socialë dhe janë të shkëlqyer në festa. Ata kanë aftësinë për ta kthyer një të huaj në një mik pothuajse menjëherë. Binjakët kanë shumë tipare të karakterit që i bëjnë njerëzit të humbasin vigjilencën rreth tyre, të tilla si sa të gjithanshëm janë (ata janë gjithmonë të interesuar për një sërë temash), entuziazmi i tyre për jetën dhe historitë personale të secilit, inteligjenca dhe mirëkuptimi i tyre, dhe sensin e tyre të humorit.

3. LUANI

Luanët kanë një numër të madh miqsh. Natyrisht, ata nuk mund të jenë miq të vërtetë me të gjithë ata që i admirojnë, por ata ende janë në gjendje të kultivojnë miqësi të vërteta. Kur një Luan është mik me dikë, ai është jashtëzakonisht besnik dhe i sjellshëm. Kur një Luan është miku juaj, ju e dini se ata do të bëjnë gjithçka për ju.

Ata janë energjikë, argëtues dhe të talentuar për të ndihmuar miqtë e tyre t’i shohin gjërat në një anë më të mire. Luanët janë të drejtpërdrejtë me miqtë e tyre, por kurrë mizorë. Ata vlerësojnë ndershmërinë po aq sa vlerësojnë miqësinë, kështu që nuk është për t’u habitur që ata kanë shumë nga të dyja.