Nëse shumë veta e cilësojnë futbollin si art nuk mund të thuhet ndryshe edhe për kameramanët apo regjinë në ndeshjen Lyon-Paris SG.Në një moment gjatë lojës Lionel Messi ekzekuton një doditje dënimi, por video e këtij momenti po shpërndahet me shpejtësi në internet. Këndi nga i cili është filmuar është shumë i ngjashëm me pamjet që ofron loja e FIFA-s.Fansat e futbollit dhe të lojës janë mahnitur nga këto pamje ku komentet kanë qenë të shumta.