Modeli i flokëve mund të tregojë shumë për personalitetin e një personi, por mund të zbulojë edhe dëshirat seksuale. Janë ekspertët që e pohojnë këtë.

Flokët e lidhura bisht Femrat që i lidhin flokët bisht dinë të jenë tejet të zjarrta në shtrat. Në vend që të fshihet pas flokëve, ajo i largon ato nga sytë dhe në këtë mënyrë tregon vetëbesim të lartë seksual. Ajo e do seksin e shpejtë dhe të ashpër. Megjithatë në thellësinë e shpirtit do t’i pëlqente edhe pak romantikë dhe seks i lehtë.

Secila qime në vendin e vet . Femrat me modelin e rregullt të flokëve janë të kënaqura kur janë ato që caktojnë kalendarin për të bërë seks dhe rrallë i lënë meshkujt t’i udhëheqin. Mundohuni ta bindni që t’ia mbyllni sytë me shami. Atëherë do të jetë e detyruar që t’ju lejojë të merrni kontrollin.

Flokë të shprishura. Ky model tregon që femra të tilla ndihen mirë me vetveten. Ato janë të relaksuara si në jetë ashtu edhe në seks. Do t’ju dorëzohet në shtrat dhe më së shpeshti janë të gatshme për seks kudoqoftë dhe kurdo që të ndiejë nevojën për të bërë seks.

Flokët të mbledhura në mënyrë të shkujdesur. Femrat një model të tillë dëshirojnë më shumë “klasin” dhe kënaqen me kujdesin që u kushtojnë meshkujt. Qafa paraqet pjesën më të ndjeshme të trupit të femrës dhe duke pasur modelin tillë ajo në mënyrë të pavetëdijshme zbulon që është e gatshme edhe për flirt. /Telegrafi