Katër zyrtarë të Komisariatit nr. 1 në Tiranë janë pezulluar nga Agjencia e Mbikëqyrjes Policore. Ata janë pezulluar pasi kanë lejuar ndërtimin e pallatit 9 katësh të Lul Morinës që u sekuestrua nga Qeveria si dhe objekte të tjera.

Pezullohet për 30 ditë Bujar Mehmeti shef i komisariati nr. 1 dhe Nazmi Kareci, polici që mbikëqyr zonën. Gjithashtu janë pezulluar Alban Rama inspektori i krimeve qe mbulon zonën dhe Nazmi Kareci specialisti i policise qe mbikqyr zonën.