“Sekreti nuk është më sekret kur e dinë dy vetë”, kështu thuhet, por nuk është e vërtetë. Ka njerëz që dinë t`i ruajnë mirë sekretet, po aq mirë sa një prift apo një psikolog. Thonë se kjo varet edhe nga shenja e horoskopit. Giorno dopo Giorno ka renditur shenjat që janë besnike ndaj sekretit. Po cilat janë ato?

Bricjapi

Ndër shenjat më të rezervuara është Bricjapi. Mban gjithmonë distancën me të tjerët dhe nuk thotë ato që s`duhen thënë, për asnjë arsye.

Ujori

Ujori nuk do t`ia falte vetes nxjerrjen e një sekreti. Kështu mund t`i besosh ç`të duash.

Peshorja

Një nga më të sigurtat shenja për t`i besuar sekretet. Absolutisht e rezervuar dhe me respekt total ndaj besimit që dikush i ka dhënë. Dëgjues i shkëlqyer.

Akrepi

I urren thashethemet dhe brenda vetes ka shumë xhepa ku ruan sekretet.