Armina Mevlani duket se është në hall, pasi do të ngelet shtatzënë.

E pyetur nga një komentues nëse është shtatzënë, ajo u përgjigj:

“Akoma jo, së shpejti, do të doja ta përjetoja këtë eksperiencë në fakt”.

Kujtojmë që Armin aka mbi 10 vjet e lidhur me Shkëlzen Berishën, por as nuk është martuar me të dhe as nuk ka fëmijë.

Prej disa vitesh ajo flet për martesë, por deri më tani kjo nuk ka ndodhur.