Tiparet më të mira: Demi është i fortë në shumë mënyra. Kjo shenjë e tokës është përgjithësisht praktike, paqësore dhe jashtëzakonisht punëtore. Natyra e tyre e qetë dhe besueshmëria i bëjnë ata personin e përsosur në kohë krize.

Tiparet më të këqija: Demi mund të jetë jashtëzakonisht kokëfortë dhe rezistent ndaj ndryshimeve, edhe kur duhet të jetë për mirë.

Ata janë më të mirët në: Zbatimin e planeve, paraqitjen aty ku nevojiten dhe janë jashtëzakonisht të përkushtuar. Duke qenë krijesa të tilla punëtore, këta persona gjithashtu pëlqejnë të kënaqen herë pas here. Prisni që një mik Demi t’ju përkëdhelë kur jeni të stresuar.