Hetuesit amerikanë në New York dyshojnë se vdekja e 35-vjeçarit shqiptar Florind Belliu dhe gruas së tij 28-vjeçare Ornela Belliu nuk ishte pjesë e një pakti vetëvrasës, por një përleshje që u kthye në vdekjeprurëse, thanë burimet policore, shkruajnë mediat amerikane.

Sipas tyre, një grua e moshuar, që besohet të jetë nëna e 35-vjeçarit, u rrëzua në trotuarin e nxehtë përpara ndërtesës dhe vajtoi pasi u tha se askush nuk mbijetoi, thanë dëshmitarët.

Fëmijët e çiftit ishin brenda banesës, të padëmtuar, thanë policët. Një dritare mbi rrugicën nga e cila policët dyshojnë se kanë rënë mbeti e hapur ndërsa policia po krihte vendin e ngjarjes.