Psikologët i kanë ndarë stilet e prindërimit në disa lloje, lejuese, neglizhuese dhe autoritare. Dhe sipas hulumtimit, qasja autoritare është ajo që ka më shumë gjasa të ndikojë që të rriten fëmijë të pavarur dhe të aftë.

Megjithatë pavarësisht se si zgjedhim t’i rrisim ata, është e qartë se ne të gjithë duam më të mirën për fëmijët tanë.

Ndërkaq, njihuni me disa nga qasjet e ndryshme që njerëzit e famshëm kanë për fëmijët e tyre:

Julia Roberts: Fëmijët nuk mund t’i shikojnë filmat e saj!

Madonna: Nuk lejohen lidhjet romantike deri në moshën 18-vjeç!

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher: Nuk ka dhurata për Krishtlindje!

Kelly Ripa: Nuk ka profil në Instagram deri në moshën 18 vjeç!

Megan Fox: Nuk ka TV dhe telefon!

Gwyneth Paltrow: TV vetëm në frëngjisht ose spanjisht!

Jennifer Lopez: iPad vetëm të dielave!

Angelina Jolie dhe Brad Pitt: Fëmijët nuk mund të kërkojnë në Google!