Nëse je i ri dhe ke një histori frymëzuese për të treguar, bëhu pjesë e fushatës së Kongresit Rinor Kombëtar, në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” për të shënuar Ditën Botërore të Rinisë, 12 Gusht 2022.

Afati për të dërguar historinë tuaj është deri në datën 9 Gusht.

Kliko linkun në postim për më tepër informacion.

https://tiranaeyc2022.al/stories-that-matter/?fbclid=IwAR0FY3Dtwr_T7RmGkLZcXGmwPMm-Vh91m2I6-a_DI9LBA5T2zywgBH6LbsM

“#StoriesThatMatter është historia jote! Të rinjtë kanë plot histori që frymëzojnë, histori që qëndrojnë në zemër të komuniteteve. Ndaji ato me ne: https://tiranaeyc2022.al/stories-that-matter/
Për të shënuar Ditën Botërore të Rinisë e cila festohet në Gusht, Kongresi Rinor Kombëtar, në kuadër të #TiranaEYC2022, organizon fushatën Stories That Matter, duke e transformuar Gushtin në një muaj të plotë dedikuar historive dhe mesazheve rinore.
Por jo vetëm kaq…më shumë surpriza na presin këtë Gusht! Le të lundrojmë së bashku në valë rinie 🌊
#youth #EuropeanYearOfYouth #EuropeanYouthCapital2022″”, thuhet në njoftimin e TEYC 2022.