Kjo është Rania Al Abdullah, mbretëresha e Jordanisë, një vendi 97% mysliman.

Ajo konsiderohet si një ndër femrat më simpatike dhe më me klas në botë.

Nuk mban shami dhe as nuk zhvishet, thjesht është një kënaqësi për syrin dhe një mbretëreshë e dinjitetshme, që veç e nderon vendin e vet.

Ndryshe nga Albin Kurti, që kërkon të kthejë shekuj prapa vajzat shqiptare, duke ligjëruar mbulimin e tyre.

Ndaj mirë është mos t’i shohë këto foto.