Grida Duma është një nga politikanet më tërheqëse shqiptare.

Me sa duket këtë bukuri e ka genetike, pasi edhe e motra e deputetes demokrate nuk mbetet pas.

Motra e Gridës quhet Geris dhe ka një vajzë të vogël të quajtur Illyria.

Me vogëlushen postoi së fundmi një foto vetë Grida Duma nga pushimet.

Geris Duma u bë e njohur për publikun në vitin 2019, pikërisht në ditën e dasmës së saj, ku prezenca e deputetes bëri që ky event familjar të përflitej edhe në media.

Ajo ka qenë dikur spikere lajmesh, ndërsa sot jeton në emigrim.