Armina Mevlani kohët e fundit është ankuar se çmimet në Jug janë trefishuar dhe është bërë e vështirë për pushime.

Ndoshta për këtë arsye, ka vendosur të pushojë në Qerret.

Edhe pse vështirë ta besojë kush, se Zenit mund t’i mbarojnë ndonjëherë lekët.

I vetmi problem i tij është shpallja “non grata” dhe tani e ka të vështirë të lëvizë jashtë Shqipërisë.