DJ me famë botërore kanë ndezur skenën e Sunny Hill mbrëmjen e sotme. Programi i është dedikuar zhanrit të muzikës elektronike, me disa nga emrat më të mëdhenj të industrisë në botë, përfshi Afrojack, Hardëell, DJ Regard dhe shumë emra të tjerë të rëndësishëm.

Ndërkohë këto janë disa nga fotot e të rinjve në festival si dhe artistëve duke performuar.