Sa do të paguanit për puthjen e aktores apo aktorit tuaj të preferuar? Epo, këtë të dielë në Marbella na dhanë të dhëna se si mund të citohet diçka e ngjashme. Një natë e veçantë u jetua në qytetin e Malaga, në gala-në Starlite.

Aty u mblodhën shumë të famshëm, me famë kombëtare dhe ndërkombëtare. Veprimtaria synoi të mblidhte para, që më vonë do të shkonin për projektet e solidaritetit.

Gala-ja Starlite, e organizuar nga vetë Antonio Banderas, po festonte edicionin e saj të trembëdhjetë. Dhe një nga emrat e duhur të natës ishte ai i aktorit kuban 41-vjeçar William Levy. Protagonisti i serialit “Café con aroma a mujer” ishte e patëmetë në gala dhe tërhoqi vëmendjen e të pranishmëve.

Por nuk ishte për shkak të veshjeve të tij, që kubani tërhoqi vëmendjen, por sepse tri puthje të aktorit u nxorën në ankand në gala. Dhe shifrat janë të tepruara, ishin tre pjesëmarrës që fituan ofertën.

Njëri paguante 6000 euro, tjetri 10000 dhe i treti arriti në 12000 euro. Pavarësisht shpenzimeve, të tre me kënaqësi e paguan atë shumë për të marrë një puthje nga një prej burrave më tërheqës në botë dhe rastësisht për të ndihmuar në bamirësi.

Dhe së fundi, William Levy provokoi një tjetër anekdotë në gala. Sandra García-Sanjuán, organizatorja e ngjarjes, dhe Valeria Mazza debatuan për të parë se kush do t’i jepte kubanit një çmim.

“Sapo e kuptova se do të vinte, nuk pata kohë të them se doja t’ia jepja çmimin… Sandra ia dha pa më lënë kohë ta kërkoja”, – tha modelja para se të niste eventin, në një konferencë për shtyp.