Përgëzoj sinqerisht vendimin e liderëve të BE-së në #EUCO për të dhënë statusin e kandidatit. Është një moment unik dhe historik nëmarrëdhënie. Mirënjohës ndajChanles Micheal, Von der Layen dhe liderët e BE-së për mbështetje. E ardhmja e Ukrainës është brenda BE-së.

Sincerely commend EU leaders’ decision at #EUCO to grant 🇺🇦 a candidate status. It’s a unique and historical moment in 🇺🇦-🇪🇺 relations. Grateful to @CharlesMichel, @vonderleyen and EU leaders for support. Ukraine’s future is within the EU. #EmbraceUkraine https://t.co/o6dJVmTQrn

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) June 23, 2022