Në një intervistë ekskluzive me DailyMail.com, ish-partneri i Kim Kardashian, Ray J, , tha se Kanye West zbuloi vetë m të vërtëtën për atë që ndodhi gjatë takimit të tyre në tetor.

i 8 tetorit në Aeroportin Ndërkombëtar të Los Anxhelosit u shfaq në serialin e ri të Hulu të Kardashians si momenti kur Kanye e mori kasetën – pavarësisht se ishte gjithmonë në posedim të Kim.

Në vend të kasetës që Kim, 41 vjeç, kishte tashmë, reperit iu dorëzua një laptop që përmbante foto ‘intime’ dhe tekste të shkëmbyera mes saj dhe Ray J gjatë vitit 2006 dhe 2009.

Ray J thotë se ai nuk u pagua – pavarësisht pretendimeve të mëvonshme të Kanye për zhvatje – dhe dorëzoi përmbajtjen e laptopit për të qetësuar Kimin.

Ray J, emri i vërtetë i të cilit është Ray Norwood, tha: ‘Kim nuk i tha atij, “Shiko, unë e hoqa kasetën me Ray J, ishte një marrëveshje biznesi, ne të dy e drejtuam atë së bashku, ne ishim partnerë biznesi dhe ne ende janë partnerë biznesi. Nuk ka vërtet asnjë problem me Ray J”.

“Khloe, Kendall dhe Kylie dhe Kourtney – as ato nuk e kanë idenë se kjo është një gënjeshtër.”