Sara Hoxha është pyet nga gazetari i T7 për emisionin “Gjesi”, nëse në planet e afërta të saj dhe Ledrit është një fëmijë i dytë. Për këtë pjesë blogerja është shumë e qartë.

“Jo pra, nuk ka plane. Nuk ka plane të afërta”, është shprehur partnerja e Ledrit.

Të gjithë jemi shumë kurioz nëse do të kemi një dasëm madhështore së shpejti në estradën shqiptare dhe Sara ende nuk e di.

“Nuk e dimë akoma a do të ketë fustan të bardhë, por nëse po pse jo”, u përgjigj ajo.