I ftuari i radhës në emisionin e vëllezërve Veshaj ishte aktori i mirënjohur Agron Llakaj në “Më lër të flas” në Top Channel. Pas një interviste të bukur, Llakaj dhe Romeo Veshaj kanë imituar disa prej artistëve më të njohur në emision duke shkaktuar të qeshura para publikut.

Ata teksa zhvillonin lojën nisën të imitonin disa nga figurat më të shquara në vendin tonë, ndërsa nuk arritën dot ta mbajnë të qeshurën.

Kjo lojë solli shumë pozititvitet në studio, sidomos në momentin ku Agron Llakaj imitoi Sali Berishën, të cilin kemi parë prej vitesh në ekran.

Por pasi përfundoi imitimin e ish-kryeministrit, Romeo shprehet: “E di ku më çon fantazia. Nuk e imagjinoj dot kurrë Gonin që mund të imitojë Salën për shembull duke bërë seks”.

E siç nuk ka ndodhur asnjëherë më parë, një gjë të tillë vendosi që ta bënte vetë ai, duke shkaktuar shumë të qeshura. Për më shumë shikoni videon më poshtë: