Më poshtë po ju njohim me 3 nga shenjat më përtace të shenjave të zodiakut:

DEMI
I përkushtohen me shpirt një aspekti të caktuar kur e duan realisht shumë, por për pjesën e mbetur e kanë më të lehtë të vështrojnë natyrën apo frigoriferin me orë të tëra, se sa të përfundojnë atë çka kanë nisur.

LUANI
I dashuroni pushimet dhe të gjithë janë si ju në këtë drejtim, por duhet ta dini se jeta nuk mund të jetë vetëm aq, Nuk mund të shmangni përgjegjësitë duke mos bërë asgjë, kështu që përpiquni të jeni më fleksibël.

BRICJAPI
Përtacinë e justifikoni me faktin se nuk arrini gjithmonë atë që dëshironi. Kjo nuk është arsye që të mësoheni me një gjendje kosntante të të bërit pak, pasi dembelizmi do të bie ndesh me të mirat që mund të të ofrojë jeta.