Deputeti i PD Gazment Bardhi i është përgjigjur ish-deputetit Myslim Murrizi pas akuzave të këtij të fundit.

Bardhi shprehet se po i trajtojnë demokratët si njerëz pa memorie, ndërsa shton se tashmë kushdo që ka probleme me drejtësinë fshihet pas partisë së ish-kryeministrit Berisha.

Reagimi:

Kushdo ka probleme me drejtësinë ka tashmë strehen e tij; partia e SB. Ky i fundit i jep titullin “opozitar i vërtetë”, duke mohuar vetveten dhe duke i trajtuar demokratët si njerëz pa memorie. Mos u habisni që të strehojë edhe ER dhe ta shpall “opozitar të vërtetë”.