Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Facebook ka ndarë një foto ku tregon sesi duket qyteti i Fushë-Krujës pas rindërtimit, pasi ishte një qytet i cili pati dëme të shumta nga tërmeti i 26 nëntorit të dy viteve më parë.

“Mirmëngjes

dhe me kartolinën e Rilindjes pas Rrënimit nga tërmeti në Fushë-Krujë, ku tanimë ka nisur jeta e familjeve të prekura, ju uroj një ditë të mbarë” shkruan Rama në postimin e tij