Është shoqëruar me debate dhe deklarata të forta mbledhja e grupit parlamentar të PD, ku deputetë të saj i kanë kërkuar dorëheqjen kryedemokratit Lulzim Basha.

Por Oriola Pampuri ka dekaruar se nuk duhet ta kerkojme fajin dhe pergjegjesine vetem te Basha.

“Ne e dinim qe do dilnim keshtu se ishin zgjedhje kurth po normale te bashkohemi me demokratet po ne terren. Mos ta kerkojme pergjegjesine vetem te Lulzim Basha. Kemi zgjedhjet 2023. Skemi kohë.