Bilanci i sulmit rus mbi bazën stërvitore ushtarake në Ukrainë është rënduar. Guvernatori rajonal i Lviv njoftoi se baza stërvitore ushtarake në Ukrainën perëndimore u sulmua nga forcat ushtarake ruse. Numri i viktimave ka arritur në 35 persona dhe 134 të tjerë janë plagosur