Një tërmet ka shkundur qytetin e Fierit. Mësohet se lëkundjet u ndjenë në një pjesë të mire të qytetit dhe në periferi.

Bazuar nga të dhënat e deritanishme, magnitude e tërmetit ka qenë 2 e shkallës rihter, ndërsa largësia vetëm 8 kilometra larg qendrës së qytetit të Fierit.

Lekundjet e termetit jane ndjere sipas IGJEUM 8 km në lindje të qytetit të Fierit.