Ushtria e Ukrainës ka postuar një mesazh në Twitter duke u bërë thirrje të gjithë civilëve të bashkohen me ta pavarësisht moshës, edhe nëse janë të mitur.

Komandanti i ushtrisë, Yuri Galushkin, tha:

“Sot, Ukraina ka nevojë për të gjithë ju dhe të gjitha procedurat për anëtarësim janë thjeshtuar. “Ju duhet vetëm pasaporta dhe numri i identifikimit.

“Nuk ka kufizime në moshë,” përfundoi kreu i forcave të armatosura.