Banorët e Rrogozhinës kanë tashmë një sallë të re në Pallatin e Kulturës, e cila pritet të rigjallërojë jetën artistike të qytetit.

Kryeministri Edi Rama ndau sot pamje nga kjo sallë, e cila është rindërtuar me kushte më të mira.

“Salla e rilindur e Pallatit të Kulturës një vlerë e shtuar e qytetit”, theksoi Rama.

Pas rehabilitimit të sallës banorët kanë kinema, teatër, ambiente, hapësira për argëtim, studim dhe trajnime të ndryshme.