Java vjen nesër, por para se të mbërrijë më mirë ta dini çfarë ju pret. Për tre nga shenjat e zodiakut, java e fundit e shkurtit do të jetë e vështirë.

Binjakët-Ajo që është më e rëndësishme për ju këtë javë, Binjakë është që të jeni pozitivë. Keni një tendencë për t’u dorëzuar shumë shpejt nëse diçka nuk ju kryhet automatikisht. Mos i merrni shumë seriozisht ngjarjet e kësaj jave. Dhe çfarëdo që të bëni, mos dilni nga rruga juaj për t’i bërë përshtypje dikujt.

Peshorja-Nëse veproni në çfarëdo mënyre impulsive gjatë kësaj jave do të tërhiqeni disa hapa pas për përpjekjet tuaja. Kjo nuk është java për të përfunduar gjërat. Sigurisht, ju mund të bëni biznesin tuaj në mënyrë të rregullt, pavarësisht nëse ka të bëjë me dashurinë apo punën, por këshilla këtu është që t’i mbani emocionet tuaja nën kontroll ose do të rrezikoni poshtërimin.

Peshqit-Ka shumë mundësi që të keni pasur plane të mëdha për këtë javë. Po nuk keni qenë në rrugën e duhur. Kjo javë është ajo ku do do t`ju shqetësojnë thellësisht planet tuaja. Ju do të nxiteni për armiqësi këtë javë, gjë që nuk është saktësisht ajo që doni të bëni.