Për momentin, nuk ka detaje se kur, kur dhe si do të jetë i disponueshëm funksioni, por kompania thekson se është duke e testuar atë.

TikTok ka konfirmuar se po teston mbështetjen e abonimit me pagesë. Në këtë mënyrë, krijuesit në një platformë të njohur do të jenë në gjendje të paguajnë për përmbajtjen që publikojnë.

Kompania nuk ka lëshuar asnjë detaj se kur funksioni mund të jetë i disponueshëm, sa krijues po e testojnë atë ose si mund të duket struktura e abonimit.

Nëse veçoria pranohet, do të jetë një lëvizje tjetër nga TikTok për të ndihmuar krijuesit të fitojnë para nga përmbajtja që krijojnë.

TikTok prezantoi më parë qendrën e tij Creator Next me mjetet e fitimit të parave dhe në dhjetor të vitit të kaluar bëri të mundur lënien e bakshisheve për krijuesit.

Njoftimi i TikTok vjen menjëherë pasi Instagram njoftoi se po kryen testimin e opsionit të abonimit të pagesës, për një numër më të vogël krijuesish dhe ndikuesish.