Zgjedhjet e pjesshme vendore për 6 bashkitë pa kryetarë do të mbahen më 6 Mars. Presidenti Ilir Meta ka dekretuar datën mëngjesin e sotëm. Meta thotë se uron që ky proces të jetë shembull i besimit te demokracia dhe vota e lirë.

“Të dashur qytetarë, Sapo dekretova caktimin e datës 6 mars 2022, për zhvillimin e zgjedhjeve të pjesshme vendore për kryetar bashkie në Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë. Uroj që ky proces të jetë një shembull i besimit te demokracia dhe vota e lirë”, shkruan Meta.

Meta dekreton datën e zgjedhjeve të pjesshme vendore për bashkitë pa kryetarë Meta dekreton datën e zgjedhjeve të pjesshme vendore për bashkitë pa kryetarë
Presidenti Meta ka dekretuar të enjten, më datë 20 janar caktimin e datës së zgjedhjeve të pjesshme vendore për kryetar bashkie në Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë.