Arbër Sulstarova u dënua nga “Vëllai i Madh” pasi dha informacion nga jashtë. Imuniteti që fitoi nga hapja e kutisë së pandorës iu hoq, e si pasojë banorët kishin të drejtë që ta nominonin dhe ai nuk mund të bënte nominimet e tij.

E ishte pikërisht Arbëri, ai që doli në nominim së bashku me Monikën, të cilën e zgjodhi Einxhel pak ditë më parë.

Pas përfundimit të spektaklit, Arbëri ka biseduar me Ilirin dhe i tha se banorët “i janë vënë shokut të Ilirit”.

Pjesë nga biseda:

Arbëri: E pritshme, nuk kishte ndonjë habi me thënë të drejtën
Iliri: Se ti vazhdon rrugën tënde, personi që je, mbaroi muhabeti
Arbëri: Patjetër, normal. Në qoftë se vlerësohet po, në qoftë se nuk vlerësohet… Por që iu vunë shokut të Ilirit
Iliri: Normal, ta kam thënë e doli edhe sot që i rri para e mbrapa. Unë rri ndoshta më shumë para e mbrapa ty, se sa ti mua.
Arbëri: Bukur, më mirë me Monikën
Iliri: Njerëzit duhet të gjykojnë personin, mendoj unë.