Peshqit-Peshqit janë lloji i njerëzve metodikë dhe të përgjegjshëm që gjithmonë kanë një zgjidhje për çdo problem. Njerëzit e kësaj shenje kanë tendencë të transmetojnë energjinë e tyre pozitive tek të tjerët. .

Ujori-Përfaqësuesit e kësaj shenje të zodiakut lehtë mund të japin shpresë tek njerëzit, t’i qetësojnë miqtë e tyre dhe të rrisin vetëbesimin e tyre. Sinqeriteti i kësaj shenje bën që të gjithë të jenë pranë tyre, pasi e dinë gjithmonë që do të marrin mbështetjen e nevojshme.

Gaforrja-Ndjeshmëria e Gaforres është ajo që e bën atë një person kaq të veçantë. Janë thjesht shoqëria ideale për të cilën mund të keni nevojë. Gaforrja është lloji i mikut që mund të lehtësojë trishtimin tuaj me një përqafim të ngrohtë. Me të gjithçka është më e lehtë.

Dashi-Instinkti mbrojtës i Dashit është diçka për t’u admiruar. Përfaqësuesit e kësaj shenje kujdesen dhe mbrojnë njerëzit që duan me “mish dhe me shpirt” dhe nuk lejojnë kurrë që dikush t’ju bëjë keq. Personat e kësaj shenje përcjellin besim dhe një pjekuri që është në gjendje të prekë zemrat e njerëzve.