Komisioni i Rithemelimit ka kallëzuar penalisht Lulzim Bashën dhe Gazment Bardhin. Basha dhe Bardhi janë kallëzuar për shkatërrim prone e pengim të së drejtës për të protestuar si dhe për shkeljen e rregullave mbi lëndët helmuese.