Duke qenë se Sali Berisha është në hall dhe ka mungesë njerëzish, sot në protestë atij i është gjendur pranë edhe vetë Fahri Balliu.

Ai është fotografuar në hyrje të një prej dyerve të PD-së, ku ka tentuar të hyjë.

Por nuk ka mundur dot.

Berisha kishte premtuar të mblidhte 44 mijë vetë, por në fakt s’mblodhi dot as 2 mijë.