Artan Hoxha ka ironizuar atë që pritet të ndodhë nesër në selinë e PD-së.

“Mbani frymen njerez… Edhe pak ore na ndajne nga momenti historik. Marshalli dhe zinxhiri komandues i Organizates B9, u shfaqen sot ne mesdite ne skenen e krimit (oborrin e PD). Pasi bene rigonicionin e fundit te planit te sulmit per neser, i hodhen dhe nje sy fortifikimeve te “kalase” se Bashes. Nga konsultimi me specialistet xheniere, zinxhiri komandues i B9-te, mundi te evitendoje nje pike te dobet ne fortifikimin e SHQUP-it.

Pavarsisht blindimit te dyereve, dritareve dhe fasades se godines, pavarsisht punes vetmohuese te hekurpunuesve, kovaçeve apo saldatoreve, “fortesa” e Bashes fsheh nje dobesi problematike. Muret mbajtese te godines se SHQUP-it, nuk jane ne gjithe gjatesine e tyre te qendrueshem dhe te forte. Per kete arsye, ekspertet xheniere i kane rekomanduar zinxhirit komandues te Organizates B9, perdorimin e matrapikeve per rrezimin dhe shembjen e mureve anesore te godines…. Nga ku me pas mund te depertohet lirisht ne godine. Lul Brava, prite neser Sali Matrapikun!!! Po tani si i behet hallit?!!!”, shkruan ai.