I pyetur se kush mendon ai se do jenë finalistët e ‘Big Brother’, Anaid Kaloti, ish-fitues i edicionit të 6-të të Big Brother, dha 4 emrat e tij, sipas të cilit e meritojnë sepse kanë dhënë shumë.

“Arjola, Iliri, Donaldi dhe Monika”, ishin emrat që cilësoi Anaidi. Sa i përket emrit të fituesit ai nuk dha një emër por ironizoi Dalina Buzin. “Më mirë shkruaji Dalinës se duhet ta dijë Dalina këtë”, tha Anaidi duke qeshur.