Mreme në “Live Show” të “Big Brother VIP” është diskutuar përsëri deklarata e Ilirit që Sara, Antonela dhe Einxhel janë kot sipas tij aty.

Kjo vjen pasi banorët e kanë diskutuar përsëri gjatë këtyre ditëve.

Iliri tha se ky është mendimi i tij.

Pjesë nga biseda:

Iliri: Nuk kanë çfarë bëjnë dhe kthehen te e njëjta temë. Gjithsesi unë kam thënë mendimin tim, që këtu prisja njerëz artistë, që unë mund të mësoja diçka nga ata. Këtu nuk mësoj asgjë tjetër përveç llafeve.

Antonela: Nëse nuk të pëlqejmë mund të dalësh. Ti i kërkove falje vetëm Sarës jo mua dhe Einxhel.

Iliri: Jo unë do rri edhe shumë gjatë. Ty të thashë je deri diku kot se “Për’puthen” për 10 muaj të ka sjellë këtu.

Antonela: Si ty “Amici”.

Iliri: Nuk është e vërtetë.

Antonela: Vetëm si Iliri i “Amici” njihesh. E dimë shumë mirë.

Iliri: Nuk e njeh ti karrierën time.

Antonela: Pastaj ky më tha ti do ishe rivalja ime njësoj si Donaldi, kjo nuk përputhet.

Iliri: Për gjuhën që ke.

Antonela: Ti di me ba gjana të tjera ne përdorim gjuhën, ça të bëjm.

Për Sarën ai tha se niset nga fakti që ka qenë në Itali dhe atje blogerët kanë përmasa të tjera. Sara i tha se ai që do të mësoj nga të tjerët, si me nivel intelektual vetë nuk i mëson ata dhe nuk hap tema.

Ndërsa Einxhel tha se Ilirin e ka pëlqyer shumë, se emisionin “Amici” e donte, por Iliri nuk është sjellë mirë ndaj saj.